Första dagen i skolan

Idag var första dagen i skolan, riktigt rolig föreläsning där läraren bland annat spelade ett spel på projektorn inför hela klassen och sedan berättade att hans favoritspel var World of Warcraft, känner på mig att han kommer vara en bra lärare! Utöver lektionen hann jag köpa biljett till välkomstmiddagen tillsammans med Dan och vi köpte lite böcker också och dom var inte billiga, 440 kr för ena boken sen var jag tvugnen att köpa till ett kompendium för 90 spänn och detta för en kurs som varar i en månad.. Men kommer förhoppningsvis ha nytta av boken i framtiden.

I helgen var jag mannekäng på Uppsala modemässa och det var bland det roligaste jag gjort faktiskt även fast det inte var så jättemycket folk där men det gav en skön känsla att gå ut på catwalken med högt dunkadunka i bakgrunden och balla kläder på. Hoppas att jag får göra fler jobb i framtiden och förhoppningsvis större jobb. Lärde känna några av modellerna från Ace Artists också och alla var riktigt trevliga och skulle gärna jobba flera gånger med dom. Lägger upp bilder när jag har några!

Gymmandet går framåt och känns riktigt bra, Behöver äta mer dock den här fasen i träningsschemat, la mig på ett underskott inför helgen och behöver fylla på lite nu känner jag. Men nu ska jag inte skriva mer för nu ska jag ut och jobba på framsidan så vi blir klara någon gång. Peeeeace!


Cheesta

Snart dags att åka till Kista! Introduktionsdagen för skolan börjar klockan två och min buss går halv ett, tänkte att det kan vara bra att vara lite tidig istället för att behöva stressa första dagen. Jag är riktigt taggad faktiskt! Hoppas att det håller upp till mina förväntingar. Imorgon kommer det också bli riktigt kul att gå på La Catwalk första gången någonsin. Spännande!

Nu är det dags för nått gott till lunch och sedan röra på mig!


Fishin 4 Fashion

Igår fick jag reda på en riktigt rolig grej! Ace Artists, modellförmedlingen jag är med i, hörde av sig och frågade om jag ville gå på catwalk nästa helg för Uppsalas Fashion Show i Fyrishov och självklart tackade jag ja! så nästa helg blir det Uppsala! Hoppas att det går bra och att jag fortsätter att få lite modelljobb. Fram till helgen ska jag se till att käka nyttigt och träna på bra. Nu ska jag dock fokusera på att städa mitt rum som jag tänkt göra några dagar nu men det är fan riktigt trist. Blir ju ändå stökigt två dagar efter.

Ikväll ska Rikard firas för att han har fyllt arton och precis innan det är det kräftskiva här som gäller. Imorgon börjar jag på ett upplägg jag ska köra i ett halvår minst och när det är klart så ska jag hålla mig fresch till sommaren och det kommer bli grymt!

http://www.uppsalamodemassa.se


Registrering

Jag blir tokig på allt man måste göra inför högskolan, hundra olika registreringar och hälften blir "sidan kan inte visas" tur att datorn redan har trasig skärm för nu har jag medlidande för den, hade den inte haft det så hade den gått sönder nu på direkten, tror jag väntar på någon förälder så jag inte tappar kontrollen helt och istället ändrar ämne! För mig är det nu i princip gym dag ut och dag in med tanke på att jag bär skitmycket grus och stenar och skit hela dagarna, förra veckan följde jag med Lillis till SATS och skulle köra Biceps/Triceps, Vänstra armen, den jag lyfter upp spaden med grus på hade gjort 15000 såna lyft under dagen medans höger arm hade vilat i princip, så när jag tog runt 24 kg och skulle köra lite Bicepscurls (5x5) så klarade jag inte ens en, och det klarade jag utan problem sist, aja tänkte jag då och gick ner lite grann, till 20 kg och där gick det men inte helt bra så jag kände mig riktigt svag när jag gick ner till 18 och lyckades pressa fram 5 reps, började få lite orostankar över att jag övertränat mig och såg framför mig hur jag var tvungen att vila men jag sköt undan dom tankarna och tänkte att jag tar tag i det senare. Så lägger jag över vikten på högerhand och tar i utav bara helvete och vikten flyger upp och slår mig nästan i ansiktet och då vart jag riktigt fundersam på vad fan jag har gjort, sen slog det mig att det nog var spaden som var boven i detta dramat! Idag tänkte jag inte göra samma misstag så jag inledde dagen med ett tungt axelpass och sen spaden och det funkade mycket bättre! Nu har jag käkat lite lunch och pillat lite med studentskiten men nu åker brallorna på igen och det blir back to work!

Long time no see

Längesen jag skrev nu, har kommit in i en dålig rutin känner jag, förut lyckades jag iaf dra iväg ett inlägg om dagen och det kommer jag tillbaka till snart! Ska nu köra min sista vecka med 5x5 set/reps på gymmet och sen ska jag äntligen gå tillbaka till runt 10 reps, det är det absolut skönaste upplägget tycker jag! Har gått upp från typ 80 kg ungefär till runt 88 kg och det känns lite sjukt med tanke på att jag inte ser jättemycket större ut, Ska upp över 90 utan att lägga på mig så mycket fett och sen börja förbereda för nästa sommar! måste börja tidigt! Nu ska jag inte skriva så mycket, ska ut och bära sten och sedan till gymmet med Salle och sedan fortsätta bära sten, blir ju i princip en hel dags gymmande idag!

Kandidatprogram Datorspelsutveckling

Fick mitt besked idag! Jag ska i höst börja plugga datorspelsutveckling på stockholms universitet, kommer bli riktigt roligt! Ser fram emot det som fan

Vet att jag inte lagt upp bilderna än som jag skrev att jag skulle göra men jag orkar inte för min dator är knäpp när det gäller min hemsidan för mailen där jag tar bilderna ifrån och jag orkar inte helt enkelt.

Imorgon ska jag träna på SATS med Lillis, man får prova en gång gratis och han kör där så jag tänkte utnyttja provgången och kötta Biceps och Triceps där, eventuellt magen också! Peeeeeeeeeeeace


Hemma

Nu är jag hemma från våran lilla roadtripp neråt i sverige, Vi har hunnit besöka Skåne, Halmstad och Värnamo och det har varit en riktigt rolig vecka! Vi har legat och solat på stranden både längst ner i ljunghusen(Skåne) och även på Tylösand som var riktigt nice! vi har även fiskat lite utan större framgång och läst mycket och spelat monopol och lite annat smått och gott! Det har iaf varit väldigt lyckat!

Nu ska jag iväg på en familjelunch eftersom jag inte träffat dom på två veckor sen lägger jag upp lite bilder efter att jag varit och gymmat! Peace


Skåne

Är nu i skåne och har varit här någon dag, vi bor i en stuga i ljunghusen och här är det riktigt mysigt! Det är väldigt nära till stranden och det finns en hel del fräscha hus här i närheten! Vi har spenderat en del tid nere på stranden och badat i 16 grader som mest och det blir konstigt nog skönt efter ett tag. Imorgon åker vi vidare till halmstad och ska vara där någon dag innan vi åker hemåt igen. Ändrade mig när det gällde träningen och har nu bestämt mig för att ta det helt lugnt denna veckan och kanske möjligtvis göra lite magövningar som mest men ska försöka se om axeln lyckas bli helt frisk innan jag börjar köra igång igen när jag kommer hem.

Kvällen innan vi åkte lyckades jag dra i en sladd så att datorn flög ner i golvet och skärmens ena fäste sprack totalt så nu är skärmen helt tvärsne, konstigt nog funkar den fortfarande och det är ju riktigt skönt men det får åka in på reparation ändå så man slipper vara orolig att den ska lossna helt nångång. Blir nog inte så många fler inlägg förrän jag kommit hem men slänger in några bilder och något inlägg om jag får tid!


RSS 2.0