Dreamcatcher

Har precis läst klart Dreamcatcher, skriven av Stephen King, Vilken mästarbok!

"Det var en gång i staden Derry fyra pojkar som gjorde något otroligt modigt. Utan tvekan något bra, kanske till och med något fantastiskt. Något som förändrade dem på ett sätt som de aldrig riktigt skulle komma att förstå.

Tjugofem år senare har pojkarna blivit män med egna liv och egna problem. Men banden dem emellan består. Varje höst träffas de fyra i en stuga i Maine för att jaga. Detta året kommer en främling till stugan. Han har gått vilse, är förvirrad och mumlar gång på gång något om ljus i skyn. Hans yrande visar sig vara oroväckande klarsynt. Innan de vet ordet av är männen inbegripna i en gastkramande kamp mot varelser från en annan värld. Deras enda chans att överleva finns förborgad i deras gemensamma förflutna - och i drömfångaren."

Det där var alltså baksidan på boken och även fast det låter spännande så är det inte i närheten av lika spännande som resten av boken är. My advice, Read it! ett annat råd är också att se på den senaste Harry Potter, det gjorde jag och Hanna idag, promenerade från lägenheten till medis och hade tur som fick biljetter en kvart innan filmen skulle börja. Det var lite sorgligt att veta att det var sista filmen, men har man läst alla böckerna ett antal gånger om så är man lite medveten om det. Hur som helst en riktigt bra film, som vanligt är böckerna bättre men det var en riktigt grymt bra film ändå!

Körde ben och mage idag och jag var bra nära på att få upp frukosten, darrningarna var brutala när jag skulle försöka ta mig ner för trapporna på väg ut sen. Utfallsstegen är dom allra värsta, speciellt efter ett rejält pass knäböj. Sköööööööönt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0