Bra att man pratar

Riktigt bra när morsan ber en köpa mjölk och hon glömmer det och köper hon med. Läste tidigare att mjölk har bättre effekt för muskeluppbyggnad än sportdrycker och det kan ju stämma med tanke på att det blir bra protein osv så nu får jag hinka i mig mjölk!

Jag och brorsan rensade en liten stengång på våran baksida på mossa och gräs som växt upp mellan plattorna så det ska se lite fräschare ut. Man ser ganska bra resultat!

Ser mycket bättre ut!

Dagens träningspass var Biceps och Triceps och jag fick ett riktigt bra pump idag, speciellt i biccarna.

Koncentrationscurl 3x10 17.5 Kg (2x10 13Kg uppvärmning)
Omvänd Scottcurl 3x10 25 Kg
Stående Stångcurl "21:an" 2x21 25 Kg
Dips 3x15
Liggande Tricepsextention 3x10 27 Kg
Triceps Pushdown 3x10 50 Kg

Nu har jag äntligen fått Hanna att komma igång med träningen också, hoppas jag! så på söndag börjar hon och hon ska följa med på minst 4 av mina fem pass, ska göra ett bra schema för henne, tror jag gör ett split program där hon kör varannan dag överkropp och varannan dag ben så blir det nog bra. Ska prova mig fram lite!


Something Borrowed

Det blev ingen baksmällan igår, tydligen hade det blivit nått knas så den gick inte ens på sickla vid den tiden. Det blev en lyckad kväll ändå, jag och Hanna såg Something Borrowed istället och Hannas bror och kompis såg Transformers 3 3D. Something Borrowed handlade om två tjejer som varit bästa kompisar hela livet och så vart det massa kärleksstrul osv osv! En riktigt tjejfilm med andra ord men det blev en bra datefilm! När den var slut stack vi förbi Flatenbadet och hälsade på några kompisar innan vi åkte hem och sov, jag tänkte sticka och gymma nu men kom på att gymmet har ju stängt mellan 13-16 så det får bli senare! Biceps och Triceps ska dö idag och jag ser fram emot det!

Maxat Axlar

Precis hemkommen från gymmet där jag köttade på axlarna ordentligt! det dunkar på rejält nu och det är det som är så skönt med att träna axlarna, det känns verkligen direkt när man är klar, jämfört med tex bröst där man brukar känna av mest dagen efter.

Detta stog på schemat!

Militärpress med hantlar 4x8-10 17.5 Kg
Hantellyft åt sidan 4x10 9 Kg
Baksidadrag kabel 4x10 10 Kg
"Axelrullgrej" 4x10 25 Kg

Under dagen idag så rensade jag och min bror igenom förrådet i källaren och det fanns mycket skit där, men nu är det fint! Hann även med att klippa gräset i den riktigt härliga solen, det växer ju på som fan nu verkar det som!

Nu är det dags att duscha och sen röra mig mot Hanna och förmodligen käka nått och sen rulla till Sickla för att se bio. The Hangover Part 2!


Body Magazine 2011 Juni

Äntligen kom nya numret av body! har väntat på den och nu ska jag äntligen få läsa igenom den , ska över till Hanna där vi ska basta (lite senare, asvarmt ute nu) men vi lär väl sitta i solen och njuta lite nu under dagen och då kan det komma till hands!

I morse var jag på gymmet och körde slut på ryggen, det är så skönt när man känner att det verkligen tar och det gjorde det verkligen idag!
Jag körde detta upplägget:

Chins 3xMax
Sittande Rodd 3x10 60 Kg
Framåtlutande Hantelrodd 3x10 15 Kg
Ryggresningar 2x10 10 Kg + 1xFailure

Det blev inget Ronnie Coleman tittande i morse men jag och Rasmus såg vidare en stund under lunchen, märkte då att den är ju hur lång som helst, får bli några luncher där man kollar igenom den så tar den eventuellt slut.

Nu ska jag ju som sagt kötta på igen och mina nuvarande mått är

Vikt: 80.9 Kg
Armar: 32 Cm
Underarmar: 31 Cm (Wtf)
Lår: 56 Cm
Vader: 38.5 Cm
Bröst: 99 Cm (1 Cm ovanför nipples)
Runt Axlarna: 111 Cm

Body fat: 11%
Muskler 67.7

Då ska jag kötta på och vidare resultat kommer ungefär en gång i månaden!
Förebilden finns något inlägg tidigare, dvs den när jag slutade deffen.

Wish me luck!


Morgonstund har guld i mun

Återigen vaknade jag självmant långt innan klockan skulle ringa, pigg och alert och redo för en ny dag! Gårddagens gympass var riktigt efterlängtat och riktigt skönt. Bröst stog på menyn och det blev

Hantelpress 3x10 32Kg
Lutande bänkpress 3x10 50 kg
Pec dec (maskin flyes) 3x15 (vet inte vikten)
Armhävningar 2xfailure

Ordentligt med mat blev det också och inte onyttigt och det känns riktigt bra, det är stor skillnad på att träna med mycket kolhydrater i kroppen, orkar så myket mer och det känns som att passet verkligen ger mycket mer då också. Jag hittade inte mina joggingskor och hade lite bråttom så det fick bli ett pass i foppatofflor och det var faktiskt riktigt skönt och det kommer jag nog köra med fler gånger tills jag köpt några sköna gymskor!


Hanna ligger och sover så jag tänkte försöka sätta mig bredvid henne utan att störa henne altt för mycket och eventuellt fortsätta kolla på Ronnie Colemans Relentless, han är ju för skön...


Dags att börja bygga muskler!

Eftersom deffen är lagd på hyllan för i år så ska jag nu satsa på att bygga muskler, har tänkt mig ett liknande schema som jag körde i höstas, lägger upp det så fort jag har skrivit till det. Det kommer innebära 4 dagar, allra helst 5 dagar, i veckan som jag köttar på en muskelgrupp i taget, och den här gången ska jag lägga bra fokus på benen också vilket jag har varit slarvig på under min gymtid.

Kommer inte hålla mig på något speciellt kostschema, det enda jag ska se till att tänka på är att ligga på Kcal överskott och att jag får i mig minst 2g protein per kilo kroppsvikt. Jag är väldigt svag för bröd och liknande, speciellt mackor med antingen leverpastej eller ost och marmelad, jordgubbsfil med start och sist men inte minst grudds familjeblandning skorpor, mjölk och äppelmos, vet inte hur farligt allt detta blir när det gäller fettinlagring men fuck it. på helgerna ska jag njuta av sådant och på vardagarna ska jag försöka undvika i bästa mån.

Jag ska ta mått, väga mig och scanna mig och förhoppningsvis blir det bra resultat. Victor kommer hem från Nya Zeeland om mindre än en månad och då hoppas jag att han hänger med och kör järnet!

Tänkte avsluta med att säga att det var ett riktigt lyckat LAN, kroppen har verkligen inte vant sig vid onyttigheter, jag som kunde trycka i mig ett 24-pack cola utan problem under en kväll fick nu knappt ner hälften i ett 10-pack. Det ska nog ses som någonting positivt, undrar hur länge det håller i sig.

Dags för att växa


Midsommarlan

Idag är det Landags igen! och nu ska jag njuta så det är både godis och cola inhandlat och till middag blir det nått riktigt gott, vad det blir vet jag inte än och jag tänker käka det jag är sugen på! :) jag gillar att njuta såhär! nu är det dags för gejming! Jag, Hacha, min bror och min flickväns bror sitter i källaren med hög volym och alla spelar samma spel. Kommer bli en bra natt!
Trevlig kväll gott folk

Färdigt med deffen

Nu är det slut på min deff, jag har kört på för hårt så min kropp har sagt ifrån och därför är det nu slut på deffandet! har precis haft krampattacker och är fortfarande helt skakis och även fast jag själv har insett att jag kört på för hårt så har jag inte kunnat sluta, ju närmare jag har kommit min födelsedag desto hårdare har jag kört och jag har legat på ett enorm underskott men lyckligtvis inte tappat muskelmassa. Det har även gått ut på omgivningen eftersom jag aldrig har varit helt hundra och jämt och ständigt har känt mig konstig. Nu ska jag njuta av sommaren och allt som det innebär. Tog precis en sista bild på hur jag ser ut men mår piss i nuläget så det är inte toppform men inte långt ifrån.

Vill egentligen inte lägga upp bilder på kroppen så, gillar själv inte spännisbilder men eftersom jag inte spänner så är det väl lite okej! :) Jag är nöjd i alla fall
Till er som deffar, det är förmodligen några därute. Tänk för fan på att inte göra det för överdrivet, resultatet kommer bara bli sämre. trust me
Imorgon börjar mitt nya liv. NJUTA!

Midsommarmaten är suverän!

Det vart en hel del mat till lunch och jag fick rejält ont i magen av att jag inte är van vid såna mängder, har inte ätit någonting sen dess och känner mig fortfarande proppmätt. Det rekomenderas inte!
Till middag ska vi grilla entrecote och då håller jag mig till en hygglig bit och resten sallad så är jag förhoppningsvis inte alltför ur balans.
Jag var nyligen och gjorde en liten surprise visit hos Hanna, vi satt lite framför TVn tills det var dags för mig att åka hem igen, efter maten ska jag tillbaka dit och då ska jag passa på att promenera dit, det kommer bli riktigt skönt!

Glad Midsommar!

Glad midsommar!

Jag tror bestämt att det idag kommer luta åt en ätardag...

Får se hur det slutar, finns stor risk att det slinker ner en hel del extra idag.

Till lunch blir det skinka, potatis, gräddfil och gräslök. En riktig tradition och det kommer bli så jävla gott!


Rocky Balboa

Det har varit riktigt stressigt idag med alla förberedelser inför morgondagen, vi får storbesök och jag tror vi räknar med 20-25 personer som kommer om jag hörde rätt. Kommer bli ett redigt midsommarfirande! Jag har bidragit med att städa igenom hela huset, tvättat, diskat och lite annat småfix som har behövts göras. Jag gjorde en riktigt supergod lunch som bestog av nån macka som innehöll solrosfrön och lite nyttigheter, 100g köttfärs, två ägg och två skivor ost. Definitivt inte sista gången jag gör en sån!

Jag hann även med att sticka ut och jogga, det tog emot ordentligt i början på grund av bland annat oerhörd stelhet, halvt nackspärr och helt tömd på kolhydrater men efter ett litet tag så kom jag igång och det slutade med att jag sprang lite extra till och med. Nu såhär innan läggdags så kollade jag och Hanna på  Rocky 4, och man blev ju inte ett dugg träningssugen.... typiskt att gymmet har stängt imorgon...


Rocky Balboa VS. Ivan Drago

Jag känner att det är dags att köpa mig ett par slayerhandskar och börja pusha på ordentligt med boxning, är ju ganska bra träning det även bara mot en säck eller liknande. Nu blir det sängdags och imorgon är det upp tidigt och promenera som gäller och sedan starta med det sista innan gästerna kommer.

Ciao!


Slutjobbat

Idag har jag äntligen sagt upp mig! jag har jobbat sen i höstas (förutom ett litet uppehåll då jag reste till Brasilien och Västindien) med att hålla det rent och vara en liten trädgårdsnisse åt min mosters föredetta mans företag. Lönen var helt okej för det lilla jag gjorde men jobbet var ingenting för mig. Nu ska jag istället spendera åtminstone fyra timmar per dag med att göra iordning huset hemma, vi har byggt om sedan vi flyttade och jag är less på det! några åtgärder sen är vi klara och kan då förhoppningsvis ta det lugnt. Jag och Hanna har våran sista natt tillsammans i den lånade lägenheten idag och det firade vi med att först gå till gymmet och köra ett pass tillsammans, det vart lite mindre än vad jag brukar köra men jag är nöjd ändå och det var roligt att träna med flickvännen min! Efter gymmet promenerade vi hem och stekte på lite lax, broccoli och sallad och njöt av lite TV-tittande!
Mitt nuvarande gymschema ser ut såhär:

Uppvärmning 5 min - Roddmaskin
Chins 2xMax
Sittande Rodd 2x15
Bänkpress 2x15
Lutande Bänkpress 2x15 / Hantel eller Kabelflyes 2x15
Militärpress 2x15
Hantellyft åt sidan 2x15
Koncentrationscurl 2x15
Omvänd bicepscurl 2x10
Tricepspress 2x15
Dips 2x10
Knäböj 2x10
Utfallssteg 2x10
Vadpress 3x10
Hängande benlyft 2x15
Liggande benlyft 2x15
Crunches 2x15 (Alla magövningar i rad utan vila)
Sittande Maskin för sidan 2x15 / Sidlyft 2x15
Tror det var allt!
Så här såg jag och Hanna ut när vi pressade på tuttövningen
Jag har precis gett Hanna en massage så hon skulle sova skönt våran sista natt tillsammans, själv tänkte jag snart gå och lägga mig men vill passa på att läsa lite innan jag kryper ner till henne. Imorgon ska vi upp tidigt och städa igenom lägenheten och sen fixa hemma hos vardera inför midsommar! Gonatt gott folk

Oväder

Vilket väder det är! det var ganska skönt under dagen men det slog över fort. Jag har gått runt en hel del idag och fått lite jobb hemma. Så fort det slutat regna ska jag och Hanna ut på en kvällspromenad också, det ser jag fram emot!

Fördelarna med att det är så dåligt väder är ju att man har en bra ursäkt att sitta vid datorn! och det är ju alltid najs!

Eftersom att jag och Hanna har lånat hennes mormors lägenhet nu så ska vi ha en liten myskväll idag, jag städade rent huset under tiden hon var med sin vän så vi ska slippa det imorgon för då är det sista natten och då vill man ta det lite lugnt! förhoppningsvis kan jag även sitta vid datorn ett litet tag också! :)


Designen

Iden om att göra om designen gick inte bra. Det tar jag någon annan dag känner jag! har iaf gjort en nice bild i photoshop :)

Långsamma sega måndagar

Idag gick jag upp vid sju och gav mig iväg på en långpromenad, det var riktigt skönt och jag traskade runt i tyresö och inväntade att klockan skulle bli åtta så jag kunde komma in på C3L där jag skulle hämta mitt intyg på att jag gått där. Såklart så var det en person som skulle skriva under men han hade ju inte kommit än... oväntat! Så jag satt där i säkerligen en halvtimme eller 40 minuter och till slut kom en annan som kunde skriva under och direkt efter även han som jag väntade på. Så mitt brev vart iaf ivägskickat runt nio så förhoppningsvis hinner Antagningen få det imorgon. Jag har tänkt riktigt mycket på högskolan nu på sistone och jag ser verkligen fram emot det, ska verkligen satsa mer nu än vad jag gjorde i gymnasiet, C3L inspirerade mina studier väldigt bra när alla var så trevliga och man fick göra i princip som man ville.
Så fort brevet var ivägskickat så begav jag mig till min pappas jobb för att hjälpa till med deras företagsflytt, dom byter lokal med dom bredvid så dom får lite större yta. En som köper plats i deras lager har en hemsida där han säljer kosttillskott så det var en hel del proteinpulver och piller och allt möjligt som skulle flyttas över, jag körde på där tills lunch och då mötte jag upp Hanna och lagade riktigt goda hemmagjorda hamburgare med ägg. Äggen gör sån stor skillnad, riktigt gott!!
Körde på eftermiddagen ett stenhårt och intensivt gympass med Hanna också, börjar vänja mig vid att köra helkroppsträning även fast jag verkligen saknar att köra en muskelgrupp i taget. Men några veckor ska jag väl klara mig! Vi begav oss direkt efter träningen ner till en second hand butik där jag köpte en hel del böcker, har bestämt mig för att läsa väldigt mycket i sommar för det är något jag verkligen gillar. Köpte lite Dan Brown, Stephen King, några självbiografier och annat, tro jag köpte 10-15 böcker för runt 30 spänn. Helt okej!
Dags att ge mig på att försöka ändra designen, kolla in senare för att se hur det går! :)

Konfirmation

Idag började dagen med att jag och Hanna åkte och kikade på hennes brors konfirmation, dom började med en pjäs som utspelade sig i någonstans i Rom och den var ganska underhållande, sen vart det några timmars sittande i kyrkan och lyssna på massa böner och psalmer och helt ärligt är det verkligen inte min starka sida, jag klarar inte av sånt där så jag satt tyst och stilla och spelade lite mobilspel, tänkte lite på hur jag ska bli miljonär och satt av tiden så bra det gick.

När det äntligen var slut så åkte vi hem till Hannas familj där en massa gäster kom och grattade och det serverades supergod mat och jag åt nog lite mer än vad jag borde men det balanserade jag ut genom att inte käka något mellanmål osv så förhoppningsvis är jag inte på något kaloriöverskott! Vet att man inte bör göra så men vad ska man ta sig till! Nu väntar snart en god Kycklingsallad till filmen Morning Glory, hoppas den är bra!

Har också en redig träningsvärk i benen, inte som jag brukar men det är riktigt irriterande, speciellt i trappor...


Knäböj Vs Benpress

Måste säga att det är en rejäl skillnad mellan benpress och knäböj. Jag har kört vanliga benpress dom senaste två åren på gymmet och tyckt det funkat bra, och det gör dom också, men vilken skillnad när jag förra veckan bytte det mot knäböj, står visserligen i en smithmaskin och det ger bra balans nu i början men jag tänker ta bort maskinen såfort jag börjar få lite kontroll!

Änsålänge kör jag bara 2x10 med 80 kg och det räcker bra för nu, kör vidare så nu under deffen och i höst dubblar jag setten och kör på stenhårt, ska bli spännande att se om det händer något på benen nu.


Tacos är gott

Vart en väldigt skön joggingtur, efter den njöt jag av en riktig ordentlig tallrik med tacos x3 typ. Det blev nog minst ett halv kilo bara av köttfärsen, mätt som f*n nu iaf! Ska bara göra ett kort inlägg nu men återkommer med ett nytt imorgon som då kommer vara lite längre :)
Första bilden är på min 4kms joggingrunda på bandet eftersom det regnade och jag hade inget direkt sug på att dra ut. Den andra är på min finfina Herbalifeorder, fick allt möjligt där och det är alltid lika najs att packa upp massvis med träningsprodukter, blir extra träningssugen när jag ser allt sånt! nu ska jag bara lyckas sälja av det mesta innan min födelsedag är planen

Händelselös dag

Idag är det en riktigt händelelös dag, var förbi C3L för att få mina betyg så jag kan skicka in till högskolan, det ska vara inskickat innan tisdag och det verkar som om jag måste skicka in det för hand, alltså i ett brev, får kolla upp det för det lär jag aldrig hinna, med tanke på att det var stängt och jag har alltså inte ens fått papprena än! Aja det kommer lösa sig :)

Käkade en riktigt god lunch, farsan och morsan köpte hem lunch från Kök och Bar, det blev nån grekisk maträtt med nån köttbit och potatisgratäng, tzatsiki och lite sallad, helt underbart, mer kolhydrater än vanligt men det bränner jag bort under joggingturen ikväll!

Ska försöka göra ett sista matschema inför dom sista veckorna fram till min födelsedag, det ska vara ett perfekt matschema på runt 1500 Kcal efter att jag kört träning osv. Ska även se till att fixa designen på den här bloggen!


Shoppingtur...

Igår var det en liten shoppingrunda som var på menyn, det spelar ingen roll hur vältränad man är, hur bra kondition man har eller hur bra humör man än är på så lyckas det varenda gång sugas ur all kraft i hela kroppen på kort tid. Och tomhänt kommer man hem också. Ska sluta med att handla kläder...

På kvällen var det filmkväll med vännerna, såg på Bourne Identity för första gången, den var riktigt bra faktiskt och ska nog se till att se dom andra snarast. Har inte sett alla Rockyfilmerna heller och det måste jag ju göra! Får bli en massa filmer i helgen.

Nu har jag precis gjort en hemmagjord hamburgare för första gången och det ska bli riktigt smaskigt, har stekt ägg som jag ska ha i också och även gjort en liten sallad till också. Muito Bom!


Grymt träningspass

Jag har nu ändrat om till helkroppspass varannan dag, och det känns lite konstigt när man är van vid att köra en muskelgrupp i taget. Men det gick otroligt bra idag! kändes riktigt bra för fettförbränningen och förhoppningsvis var det lika bra för att mina muskler ska hålla sig kvar. Jag jobbade under dagen men det vart bara typ två timmar men det var skönt ändå. Runt två-tre så åkte jag till Öringebadet, drack en god Celsius Jordgubb/Kiwi på vägen, och mötte sen upp Hanna och låg och slappade med henne och hennes klasskompisar, vädret turned bad fort så då drog Hanna hem och jag åkte och mötte upp Hacha, Lillis och Salle på gymmet och då körde jag det grymma gympasset!

CELSIUS JORDGUBB/KIWI
Nu ska jag hitta på nått roligt med Hanna och sen sätter vi nog på en film och somnar till den :) Imorgon tänkte jag försöka hinna med en joggingtur eller lite HIIT eller annan konditionsträning, riktigt sugen på det nu!

Dålig update

Nu blev det lite dålig update, Kom precis hem från min morgonpromenad, hade vikterna på igen och det gör lite skillnad på hur trött man blir. Ska strax komma igång med jobbandet men jag måste ta det lugnt ett litet tag, är helt tvärslut och jag känner att jag verkligen behöver tid till mig själv. Så ett litet tag ska jag njuta och bara äta min frukost lugnt och stilla.
Har precis gjort en order från Herbalife nu också så förhoppningsvis kommer det en massa godheter i slutet av veckan! :)
Efterlyser även någon som vill hjälpa mig att göra en bra design. Gillar inte den jag har.. ^^

Köttfärslimpa!

Nu är det dags för köttfärslimpa, jag har längtat som en galning efter det, tycker det är riktigt gott! Det är också riktigt simpelt att göra :) Idag har jag lagt klinkers i källaren, blir riktigt bra och jag längtar tills allt jobb hemma är klart så man bara kan slappna av!

 

Hittade det här på Bodys hemsida. Det är en guide om hur man får kroppen att bli topptrimmad på sju dagar genom att få bort vattnet.

(http://www.body.se/artiklar/nyheter/20110215/7-dagar-till-formen-toppa-d...)

Jag undrar hur bra det funkar? ska nog testa det veckan innan min födelsedag och se hur resultatet blir :)

 

Här kommer guiden:

STEG 1 - VA? SALTA MATEN?

Salt binder vatten i kroppen, eller hur? Sant. Men genom att manipulera intaget kan man faktiskt göra sig av med vatten.

Så här går det till: Två dagar innan du startar tömningen av kolhydrater börjar du salta alla dina måltider – tillräckligt mycket för att maten ska smaka salt.

Anledningen: Salt triggar ett hormon, aldosteron, som gör att kroppen håller mer vatten. Tricket: När du sedan helt undviker salt faller aldosteronhalten i kroppen snabbare än du hinner säga ”muskeldefinition”. Den låga hormonhalten gör i sin tur att du tappar massor med vätska och blir hård som sten.

STEG 2 - LJUVLIGA VATTEN

När du ökar ditt saltintag kommer du att blir mer törstig. Ungefär 5-7 extra glas vatten om dagen, utöver ditt vanliga intag, bör vara lagom. Det här extra vattnet förbereder kroppen. När du sedan begränsar ditt vätskeintag de sista tre dagarna, för att få synligare muskler, kommer steget från högre till lägre vätskeintag att skapa en illusion av att du har ett underskott av vatten i kroppen. Låga vattennivåer, särskilt under huden, får dig att se rippad ut.

Att dricka för lite gör att kroppen behåller vattnet den får, menar vissa. Men den här planen går ut på att begränsa vätskeintaget när aldosteronnivåerna i kroppen är i botten, vilket resulterar i att man inte kommer att hålla något vatten alls. Zero, nada, zip – man blir snustorr med utmejslade separationer!

STEG 3 - TÖMNINGSPROCESSEN

Det tredje steget – det som håller samman hela systemet – är att sänka ditt intag av kolhydrater och äta mellan 40 och 70 gram tre dagar i rad. Det gör att musklerna förbränner de kolhydratsreserver som finns lagrade i dem.

Samtidigt bör du träna med ett högre antal repetitioner, 12-15 per set, samt höja antalen set med ungefär hälften. Om du till exempel vanligtvis utför 12 set under ett bröstpass kommer du nu att behöva öka till 18 set.

Kombinationen av ett reducerat kolhydratsintag samt fler reps och set försäkrar att muskeln blir helt tömd på glykogen. Om du kör kardio, fortsätt med det, men med betydligt lägre intensitet.

STEG 4 - LADDNINGEN

Nu kommer omkastningen då du ökar ditt kolhydratsintag dramatiskt, till mellan 5 och 7 gram per kg kroppsvikt och dag. En kroppsbyggare på 90 kg behöver med andra ord mellan 450 och 630 gram per dag.

Eftersom kroppen använder kolhydrater som bränsle vid träning låter du nu helt bli att träna. På så vis läggs alla kolhydraterna på hög som muskelglykogen.

Anledningen: När glykogenlagren är i botten och man börjar äta kolhydrater igen kommer musklerna att lagra mer glykogen än någonsin tidigare.

Resultat: Muskler som ser större ut!

STEG 5 - VATTENREGLERINGEN

Kolhydrater agerar som svampar som drar åt sig vatten. När din muskel börjar fyllas med glykogen igen behövs vatten. När du drar ner på vattnet till ungefär hälften av vad du brukade dricka innan du började följa den här planen kommer en stor del av vätskan som ska användas till att tillverka glykogen att tas från lagret under huden och istället samlas i muskeln!

Resultat: Mindre vattnighet och därmed tydligare definition.

STEG 6 - SKIPPA SALTET

När du helt skippar saltet kommer aldosteronnivåerna, konstgjort uppumpade av det höga saltintaget, att sjunka i botten och göra så att överskott av natrium och vatten lämnar kroppen. Det leder till ännu vassare definition!

STEG 7 - SKIPPA TRÄNINGEN

Steg tre är ansträngande, och att träna under en kolhydratsladdning kan förstöra hela idén. Träningen kommer att suga upp kolhydraterna som är på väg till musklerna för att skapa nytt, och mer, muskelglykogen.

Tumregeln blir med andra ord: Träna inte. Se istället med beundran hur din kropp blir allt tightare och hårdare!


Varmt

Idag måste det vara en av de varmaste dagarna hittils, vi kom i säng vid fem och huset började koka vid 9 ungefär. Men jag klagar inte! hellre varmt än för kallt :) Jag och Hanna kom precis hem från en liten cykeltur där vi köpte lite thaimat och åt, det var hur gott som helst och det känns inte som om det är allltför onyttigt ändå. Grönsaker och kyckling och så lite ris men det blev inte mycket.

 


Hanna                                                      Tecken på att det är lite varmt!

Nu blir det ett snabbt inlägg innan jag snart ska hem och ta en joggingrunda innan vi ska iväg på middag hemma hos en jobbarkompis till Hannas mor, kanske lägger upp nånting senare igen! ska göra en liten ändring i mitt träningsschema också så det lär komma upp imorgon förmodligen

 


Skön view!

Sitter på brevik hos Nick och njuter som fan, så jävla schysst utsikt och härliga människor! om någon timme tror jag att jag sticker till slutskivan ett tag och partajar järnet, förra året var ju en riktig succe och det lär ju bli riktigt bra i år igen även fast jag inte ska dricka!


Flak!

Idag var det en riktigt bra dag, hur bra väder som helst och allt gick skitbra. Jag var uppe tidigt och skjutsade hem Hanna för hon skulle göra sig iordning för en catwalk hon ska gå ikväll, spännande! Jag tog som vanligt en morgonpromenad direkt när jag kom hem innan frukosten och sen drog jag till jobbet, när jag kom hem var det dags att göra sig iordning för att gå till Tyresö Gymnasiums utspring där Nick, Robin och många andra vänner tog studenten. Jag köpte en tuta på vägen för hundra spänn som var slut direkt när jag kom upp på flaket, och det var ju där jag ville ha den! menmen. Flakåkandet var sjukt roligt och hittar jag några bilder på oss så lägger jag upp dom men mobilen lämnade jag hos min bror så den inte skulle förstöras. Vi åkte runt i tyresö, hoppade och skrek och sjöng och det var som väntat hur kul som helst, längtar redan tills nästa år! Duktig som jag är så drack jag inget alkohol trots att det sprutades ut ett antal plattor bärs. Stog där i mängden och drack min Loka tills jag tröttnade och sprutade ut den också.
Nu håller jag på och gör mig iordning för att sticka till Nicks mottagning där även robin och fler kommer vara ikväll. Kommer bli riktigt trevligt känner jag på mig!

Årets utspring!                                                         Förra året, Mitt utspring
Helgens planer är ännu ganska oklara, Date med Hanna imorgon är inplanerat och vad vi hittar på det det löser sig! Hoppas dom som läser får en riktigt trevlig kväll, det ska i alla fall jag ha! PEACE!

God dag!

Riktigt varmt och skönt idag kände jag även fast det inte var särskilt soligt. Jag sitter i nuläget på Huddinge sjukhus med min bror som måste hit regelbundet. Vi underhåller oss med lite dataspel och förväntas att få åka härifrån runt ett skulle jag gissa på. Då ska jag träffa flickvännen min och så ska vi hitta på något roligt och förhoppningsvis sticka till gymmet och köra lite!
Hittade en bild på mig själv för två år sen, var ganska mycket mindre då än vad jag är nu skulle man kunna påstå, tänker däremot inte lägga upp någon bild på hur jag ser ut i nuläget. det kommer jag vänta med! :)

Minimini

Studenten (inlägg från igår)

Tråkig dag för studenterna! regn och tråkigheter, har inte tid att skriva några mer inlägg idag förmodligen och detta blir kort men grattis alla studenter! :) Ska precis scanna två kompisar sen bär det av till mottagning och förhoppningsvis god mat och efter det ska jag följa med min fina flickvän när hon ska prova lite kläder inför ett event på fredag :)

Runkeeper

Skön runda, gick med en 1-kilos vikt på varje fot och hade gärna gått ännu mer men nu ska jag göra mig iordning för utspringet!


Studentmottagning

Igår körde jag nog det snabbaste gympasset någonsin, Det var rygg och ben som gällde och tog ut mig riktigt skönt i båda. Dock verkar jag ha fått nått skit i övre ryggen, typ som om jag måste knäcka till men det går inte. Så grymt irriterande!

Efter det träffade jag Nick resten av dagen, vi hade riktigt roligt. Vi började med att sticka in till stan och kolla i lite affärer och där köpte jag en riktigt skön tunn tjocktröja och en nice skjorta som jag nog ska ha idag på min brors flickväns mottagning. Det var snuskigt varmt överallt idag så jag höll på att dö så fort jag ansträngde mig det minsta lilla. Dessutom var jag helt slut i benen efter benpasset så jag kunde knappt gå ordentligt. På vägen hem såg jag en sån där Celsius dricka som tydligen ska förbränna kalorier, jag undrar om den verkligen funkar :/ Jag var ju tvungen att prova den och god var den i alla fall! Vi drog hem till mig efteråt och körde lite UFC 2010 på Xbox, så nu har jag bestämt mig för att köpa en boxningssäck och ett par slayerhandskar och kötta rejält. Måste ju vara väldigt bra fettförbränning att stå och hoppa runt säcken!

Kungen i UFC Welterweight

Thiago "Pitbull" Alves

Han ser otroligt rippad ut på spelet så vart ännu mera sugen på diet när jag såg han! och på att börja köra MMA.

Vi drog och lirade lite minigolf efteråt och det började bra men slutade dåligt, ska ha rematch nån gång känner jag! Efter det blev det ännu mer UFC och till sist Guitar Hero innan jag bar mig av mot Hanna för att sova!

Nu är det morgonpromenad och sen iväg för att kolla på broders flickväns utspring!


Morgonjogg

Nu har jag varit på en joggingrunda såhär på morgonen, riktigt skönt att se alla trötta personer som går upp och går trötta som fan till jobbet, dom måste ju bara bli arga när dom ser nån sån som mig som går ut och springer pigg som fan! Hoppade ner i poolen direkt efter idag igen och nu har jag fått en riktigt skön start på dagen känner jag!

På schemat idag är det först jobb som gäller här hemma, efter det blir det gym och sen möta upp Nick och se vad vi kommer på!


27.8

Gympasset gick galant! åkte direkt hem efteråt och kastade mig ner i poolen som det för tillfället är 27.8 Grader i, inte helt fel!

Man kan inte annat än njuta


Fettmätning

Crossåkandet gick riktigt bra, var väldigt länge sen jag körde men nu ska jag ta och komma igång igen, crossen är lite knepig just nu dock, den vill inte hålla bra varv så den gasar som fan ibland och ibland går den ner så lågt så den dör. Men förhoppningsvis löser vi det tills nästa gång. Jag var och körde med pappa, brorsan, brorsans flickväns låtsasfarsa och min morbror. Det vart nån timmes körning iaf även fast vi delade på tre hojjar. Kan ju säga att cross är nog den träningen som är bäst för hela kroppen på samma gång för man spänner sig och kämpar med varje muskel för att hålla den på stigen. Riktigt roligt!

Såg en liten rolig sak på bodys hemsida också förresten, dom har skrivit ett reportage om fettmätning där personen kliver in i ett ägg som sedan mäter kroppsammansättningen och på så sätt får reda på det man vill veta. Känner mig ganska glad att jag inhandlade en egen avancerad våg som mäter sånt. Den fungerar faktiskt otroligt bra och det känns ju bra mycket skönare att bara behöva ta av sig strumporna och hålla i två handtag för att mäta det

Så ser min scanner ut. Ser inte det lite bekvämare ut än denna?

Nu är det ju kanske så att "ägget" mäter otroligt precist medans scannern jag har kan ha en felmarginal, men jag har ingen aning. Jag är iaf riktigt nöjd med köpet av scannern!

Nu sitter jag i solen bredvid poolen och njuter av det sköna  vädret och tänkte väl snart sticka till gymmet och pumpa tuttar!


Internetfri Helg

I helgen har det inte kunnat bli någon uppdatering pga att internet fungerat så otroligt dålig. Men här kommer en liten sammanfattning av vad som hände i helgen :), vi åkte till Dalarna i fredags runt tvåtiden efter att Hanna jobbat klart, tog oss drygt 4 timmars bilfärd tror jag och så stannade vi och handlade och käkade lite på vägen, vi var framme vid stugan vid kvart i sju ungefär, då kom vi på att affärerna kanske stänger tidigare ute på landet och det gjorde det, kl 7 stängde dom och vi var där 4 minuter i.

Fredagsmaten blev Tacos för att fira våran dag så det blev även våran ätardag eftersom det inte heller blev alltför nyttig mat i bilen. Efter maten tog vi det lugnt och kollade på film

Lördagen så gick vi upp runt elva och gick och promenerade till affären som ligger ungefär 1½ Km bort och handlade lite bär och annat gott till våran frukost, vi gjorde en redig shake med Jordgubbar, Blåbär, Banan, Hallon och Herbalife såklart. Som vanligt när Hanna gör dom blir dom skitgoda, jag har ännu inte lyckats komma upp till hennes nivå när det gäller att göra dom goda! Efter det klippte vi gräset och lite annat och sen tänkte vi prova fiskelyckan, det finns en fiskeodling i närheten där man kan fiska upp riktigt god regnbågslax, dessvärre så låg dom och tryckte på botten och ville inte nappa enligt dom som jobbar där så vi sköt upp det till söndagen, vi stack istället in till Mora och tänkte handla men där var det tvärstängt redan vid fyra. Det blev lite thaimat och sen hem och ta det lugnt igen.

Söndagen sov vi också ganska länge, och gick ut och promenerade igen. Samma sak till frukost igen och återigen var den riktigt god. Nu tänkte vi prova att faktiskt fiska fast först städade vi upp alla våra grejer så vi slapp göra det sen. Vi hade tyvärr ingen fiskelycka, så vi gav upp ganska fort, men suget för att fiska väcktes igen så ska nog försöka sticka iväg och fiska nån dag nu i veckan tänkte jag. Vi stack iaf hem sen på eftermiddagen och kom hem till Tyresö igen runt halv nio. Det var en riktigt trevlig helg och jag hoppas jag kommer göra det igen fler gånger, det var nämligen första gången jag åkte upp till stugan där helt själv och det är något jag velat göra ganska länge men aldrig trott att jag fått. Nu är det iaf slutpratat om helgen och jag ber om ursäkt för dålig uppdate(Om någon ens läser) Här kommer lite bilder


Stugan                                                                     Våran väg


En träningsglad Hanna                                                      Cykeltripp

 

Nu ska jag starta dagen med några timmars crossåkande, ruggigt bra träning! Sen blir det nog gym som står på schemat!
Peace

2011-06-02, STÄNGT!

Vilken skitdag! Gymmet var stängt, det är ju dagar som dessa då dom bör hålla öppet extra eftersom alla är lediga. Gick upp nio och drog hem och joggade, drog en runda på 5 km i lugnt tempo, ca 5-6 Min/Km så det tog 30 minuter. Efter det stressade jag i mig frukost för att hinna till gymmet innan jag skulle få gäster. Precis innan jag åker så slår det mig att jag kanske ska kolla så dom inte får för sig att ändra öppettiderna och då har dom stängt helt istället. Tur att jag har vikter hemma så jag kunde pumpa på ändå

Jag provade att öka i vikterna lite idag igen och det gick skitbra igen. Körde koncentrationscurls 4x8-17.5 kg och sedan Hammarcurls 4x8-12 kg, kändes riktigt bra även fast jag gärna hade velat göra en övning till kände jag efter ett tag (Som vanligt). Fast jag har läst att det egentligen räcker med att köra 2-3 Övningar per muskelgrupp så det ger nog bra träning ändå!

Jag hann koppla av i 10 minuter innan städning och annat stog på schemat, Passade på att ta en Proteinshake och Proviva Active tillsammans med nyaste upplagan av Body bredvid poolen som har den sköna temperaturen av 27 Grader :) Inte helt fel!

Nu har gästerna precis kommit så jag ska gå ut och vara social tänkte jag.

Peeeace



Kost schema

Var sugen på att skriva ett till inlägg, måste ju försöka få upp läsarintresset lite så någonting ska ju finnas att läsa! Om det ens är någon som läser, det märker jag så småningom :) Jag tänkte i alla fall lägga upp mitt kostschema som jag följer nu

Måste börja med att säga att det funkar riktigt bra faktiskt. Jag provade helt kolhydratsfritt i höstas, funkar fort som fan att deffa då, kändes som om man verkligen brände bort fettet så fort man körde Cardio, dock tog det två veckor helt problemfritt men sen sket det sig totalt, blev helt koko av att träna utan kolhydraterna, inget jag vill göra igen. Här kommer mitt nuvarande iaf!


Jag inleder alltid varje dag med antingen promenad 45-50 min eller joggning 25-30 Minuter

Frukost- HerbalifeShake i mjölk 260 Kcal 27g Protein 22g Kolhydrater 7g Fett (Ungefär)


Lunch- 150g Köttfärs, Lax eller Kyckling och ½ Dl Couscous Fullkorn 400 Kcal 30g Protein 33g Kolhydrater 12-18g Fett beroende på vilket det blir

Lax, Sallad, gurka osv
Ser väl ganska gott ut?



Efter Träning- HerbalifeShake i Vatten200 Kcal 25g Protein 11g Kolhydrater 4g Fett


Middag- 150g Som lunch! och massor med grönsaker istället för Couscous 300 Kcal 30g Protein, Mycket lite kolhydrater och samma fett som lunchen


Precis innan läggdags- Keso 250g 230 Kcal 30g Protein 5g Kolhydrater 10g Fett

Detta ger mig ungefär 140-150g Protein per dag
Ungefär runt 70g Kolhydrater och runt 50g Fett

Ligger på ungefär 1400-1600 Kcal men detta är tänkt att vara som minimum, För oftast blir det tex upp mot 200g Kyckling osv. ganska förståeligt! Nu tänker kanske nån att det låter lite, men det funkar faktiskt väldigt bra, jag är aldrig hungrig, jag går ner i fett och behåller muskelmassan. Eftersom jag har en egen våg som mäter sånt så är det väldigt lätt för mig att se om jag behöver göra någon ändring!

 

/Grudd


LAN

Dagen började såklart med en morgonpromenad, gick hem från Hanna vid sjutiden och gick runt och njöt av vädret och kikade lite på hus, börjar bli riktigt sugen på att flytta hemifrån! Drog direkt hem och käkade frukost och väntade in att gymmet skulle öppna, sedan var det magträning och axlar på hög nivå, jag har varit tvungen att köra på 12 kg på hantelpress och det har gett mig lite mer massa. sen kunde jag ibland öka till 15 utan att det gjorde allt för ont i axeln, idag lyckades jag köra på 17.5 och det kändes riktigt bra! tog sjukt bra i axlarna jämfört med vad det brukar göra. Börjar se rätt hyffsade resultat med min deff också så dagen har känts riktigt bra, allt har gått som planerat!

Vid lunchtid var jag iväg på ett Herbalife möte där det gicks igenom lite om hur man ska prata med sina kunder, eftersom det är någonting jag behöver bli bättre på så var det utmärkt för mig, fick även lära mig en hel del nytt om produkterna som jag inte visste innan även fast jag läst på hyffsat bra.

På eftermiddagen bar det av till SKHLM köpcentrum med min bror, köpte en grej som jag inte avslöjar här på bloggen ifall Hanna får för sig att läsa :) Det är en liten present eftersom vi firar ett och ett halvt år nu på måndag. Vi ska åka till min familjs stuga i Dalarna, på Sollerön, nu i helgen för att fira och det kommer bli riktigt najs tror jag! Nu ska jag lana med Martin så det blir antingen en till uppdatering inatt eller imorgon! :)

Ciao!


Longboard Cruise

Igår var det ruggigt god mat på studentmottagningen, jag käkade kyckling, rostbiff, sallad, solrosfrön och en hel del annat nyttigt! det enda onyttiga var en liten bit tårta som jag var tvungen att smaka för den såg helt sjukt god ut, och det var den, längtar redan nu tills jag fyller år så jag kan få göra och käka en sån. :) När jag kom hem från mottagningen så tog jag longboarden och drog och körde till Hanna, det var riktigt härligt och länge sen och det tog riktigt skönt i benen!

 

Tog longboarden till hanna, drygt 4 km bort och i morse gick jag hem och gick lite extra så det blev nästan 5 km istället. Nu har jag precis kommit hem och håller på med min goda frukost.

Den består av Herbalife shake, Herbalife Te, Två knäckebröd, Fiber-, Vitamin och Mineral- och Omega 3 tabletter

Sedan bär det av till gymmet där Axlar och Mage står på passet!

Ciao!


RSS 2.0