Tenta 1 finito

Tenta nr 1 är klart och det gick förvånansvärt bra faktiskt! Suger ju dock att vi började åtta idag med fyra timmars föreläsning, 1.5 timmars resväg innebar att jag var tvungen att åka hemifrån halv sju. Buhu.. Nya kursen är datorsystem och det kan nog bli kul men nu går vi igenom datans historia igen och återigen är det inget som kommer vara med på tentan förmodligen för det är inte med i kriterierna så jag vill bra mycket hellre bara lägga mig och sova så den här dagen går fort så torsdagen kommer snabbare, för då är det gym igen woho!

Dags att fortsätta lyssna lite till! Peace


Tentamen!

Imorgon är det dags för första tentan och pluggandet är på högvarv! Måste lära mig de olika spelgenrerna och vad dom innebär, typiska spelkoncept och datorspelshistoria bland mycket annat, känns lite annorlunda att plugga på sånt men det är kul! Är så grymt gymsugen men vill försöka vänta och se ifall jag hinner få min herbalifebeställning innan så jag kan börja använda nya Herbalife24 som kommer bli sjukt nice hoppas jag på!


http://performancenutrition.herbalife.se/products/

Fullt ut så fort jag fått dom är det som gäller!

I helgen gick jag modevisning för Thernlunds och TYR Hantverk och Djurmagasinet i Tyresö Centrum och då såg jag ut såhär bland annat

Nu kommer Hanna snart förbi på lunch, vi ska göra en fresch proteinsmoothie med alla möjliga frysta bär och frukter. Peace!


Fortfarande sjuk

Är fortfarande sjuk och det suger apa, kan iofs bero på att jag krökat i helgen även fast jag var dålig och det hjälper väl inte direkt men jag hade kul! var skitlänge sen jag körde på. Nu har jag precis kollat sista avsnittet Entourage och det var helt sjukt bra, sorgligt som fan men gryyyyyyyyyymt bra! ska fortsätta med mitt pluggande som idag kommer bestå av att skriva ihop kompendiumet till ett mera lättskrivet pluggpapper, lära mig lite funktioner i MMF2 och läsa i kursboken och det kommer bli skönt, har ingen skola idag så jag slipper åka till kurdistan och kan istället lägga mig i min säng hela dagen och chilla galet!

Jag är dock sjukt gymsugen nu när man legat hemma helt stilla aslänge så imorgon så skiter jag i om jag inte är helt frisk, gymmet ska jag fan till! och när Salle slutat idag så ska vi kolla Pumping iron och tagga, kommer bli naajs. Peace!


Jävla sjukdom

Hatar att vara sjuk, så jävla typiskt att jag för några dagar sen sa "fan jag kan inte ens komma ihåg sista gången jag var sjuk" och då blir jag det direkt såklart. Typiskt! Och idag firar jag och hanna 1 år och 9 månader så vi tänkte gå ut och äta nått men det kommer inte bli av, känner inte för att sitta och nysa och snörvla in public.

Gårdagen var riktigt rolig, jag och Nick satt och spelade Age of Empire till typ halv tolv. Jag hade övertag trodde jag men vart krossad sen..

Nu! är det dags att röra mig mot skolan. Peeeeeeeeeeeace


Second Week

Nu har det gått en hel vecka i skolan, så oerhört intressanta föreläsningar att man längtar tillbaka till skolan. Våran första uppgift var att spela textäventyrsspelet BERG och recensera det. Ganska roligt spel faktiskt trots många frustrerande timmar spenderade. Dom som är intresserade på att prova så finns spelet på http://berg2.daka.se

Tränandet är på topp, tar ganska höga vikter men är heeeelt slut när jag är klar och det känns verkligen bra efter att man kört klart. Tror jag är inne på andra eller tredje veckan på mitt program nu och det känns som att det kommer bli bra när jag är klar. Längtar tills jag ska gå över till att träna för styrka istället för muskelmassa, det blir sjuka resultat styrkemässigt då och det ser jag fram emot.

Idag ska jag träffa Nick och vi ska ta en pizza och spela Age of Empire, kommer bli riktigt kul eftersom vi inte träffats på flera veckor.


RSS 2.0