Fettmätning

Crossåkandet gick riktigt bra, var väldigt länge sen jag körde men nu ska jag ta och komma igång igen, crossen är lite knepig just nu dock, den vill inte hålla bra varv så den gasar som fan ibland och ibland går den ner så lågt så den dör. Men förhoppningsvis löser vi det tills nästa gång. Jag var och körde med pappa, brorsan, brorsans flickväns låtsasfarsa och min morbror. Det vart nån timmes körning iaf även fast vi delade på tre hojjar. Kan ju säga att cross är nog den träningen som är bäst för hela kroppen på samma gång för man spänner sig och kämpar med varje muskel för att hålla den på stigen. Riktigt roligt!

Såg en liten rolig sak på bodys hemsida också förresten, dom har skrivit ett reportage om fettmätning där personen kliver in i ett ägg som sedan mäter kroppsammansättningen och på så sätt får reda på det man vill veta. Känner mig ganska glad att jag inhandlade en egen avancerad våg som mäter sånt. Den fungerar faktiskt otroligt bra och det känns ju bra mycket skönare att bara behöva ta av sig strumporna och hålla i två handtag för att mäta det

Så ser min scanner ut. Ser inte det lite bekvämare ut än denna?

Nu är det ju kanske så att "ägget" mäter otroligt precist medans scannern jag har kan ha en felmarginal, men jag har ingen aning. Jag är iaf riktigt nöjd med köpet av scannern!

Nu sitter jag i solen bredvid poolen och njuter av det sköna  vädret och tänkte väl snart sticka till gymmet och pumpa tuttar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0