Snabbis

Gymmandet går som en dans även på höga vikter, trodde axeln skulle börja gnälla men den känns nästan bättre så det kan bli bra det här! Imorgon sticker jag med Hannas familj neråt i landet för att hälsa på deras släkt i skåne och vi kommer även stanna i Värnamo och Halmstad på våran resa så det kommer bli en härlig tripp! Har såklart laddat med en hel del filmer, serier och böcker så jag ser faktiskt fram emot bilresan. Det enda jag inte gjort är att uppgradera min musik i iphonen, på nått sätt har jag lagt in en massa franska låtar så ibland kan man lyssna på Feuer Frei med Rammstein och nästa blir nån mesig fransk version av håkan hellström, dvs Riiiiiktigt jävla dåligt! Men musiken får jag ta hand om när jag hinner. Ska försöka skriva när jag är on the road men får se hur mycket det blir, har bestämt mig för att göra runt 100-200 armhävningar och 100-200 situps per dag bara för att jag är sugen på det just nu! återkommer med hur det går... Någonting får det blir när jag förmodligen inte kommer ha tillgång till något gym.


Såhär önskar man att det ser ut varje gång...

Nu ska jag fortsätta städa och packa och sen blir det maybe någonting med några vänner om vi kommer på nått.

 

Ps. iSwap Faces är lite kul


Förändringar

Nu kommer strax Victor och Co. hit och jag har ingen aning om vad vi ska göra men någonting blir det iaf! gymmandet idag var på grym nivå, har haft helt underbara pass hur länge som helst, hoppas det håller i sig! jag har ändrat mitt uppplägg nu för tre veckor framåt, kör 4x15 nu och det börjar verkligen svida mot slutet och det känns riktigt bra! Ska inte skriva så mycket mer än så just nu för det är skitvarmt och jag tror jag kommer avlida om jag sitter nära något varmt (datorn) så jag ska fan sätta mig ute ett tag. Kom på btw att jag scannade mig häromdagen igen och resultaten var sjuka, men jag insåg att man måste ta scanningarna med en nypa salt men det är ju som sagt ett riktigt bra riktmärke för att se så träningen går åt rätt håll! ska scanna mig igen på onsdag tänkte jag och kommer då jämföra lite för att se så jag inte bara hade rejält flyt den dagen. Lägger upp resultaten då! Peace out

PS. Dagens Entourage var ju helt fenomenalt bra, Billy Walsh, vilken kung!


Home alone

Nu när jag vaknade hade min familj åkt till London så nu blir det några dagar då jag är ensam hemma så nu blir det högsta volymen på stereon och chilla galet tills gymmet öppnar. Victor ska med idag, eller det var iaf vad han sa i fredags men han svarar inte för ovanlighetens skull så det lär väl förmodligen bli ett ensamt pass..

Btw! Har träningsvärk i magen för första gången på flera månader, grymt nice, jag la bara till lite liggande benlyft och nu kan jag knappt spänna magen. Det är så de ska va!


Härlig kväll

Igår blev en mycket härligt kväll, jag följde med Hannas familj för att käka på sjöpaviljongen i Alvik tillsammans med deras vänner från USA och med Miss Li som dom tydligen kände sedan ett tag, det blev en riktigt trevlig middag och det var ruggigt god mat, jag körde på en hederlig köttbullstallrik med rårörda lingon och potatismos och det var nog dom godaste köttbullarna någonsin. Riktigt nice! När vi satt där så kollade jag facebook lite snabbt och ser att min bror har skrivit att det är 40 grader varmt i poolen så vi beslöt oss för att åka till mig efter maten och bada och det var hur skönt som helst, hade ju dock sjunkit till 38 men det var bra varmt ändå, man var tvungen att gå upp ur poolen för att svalka sig och så är det inte ofta! När vi var nöjda med badandet så drog vi hem till Manne för att dricka lite och festa lite och det var riktigt roligt faktiskt! Här kommer två bilder från kvällen:


Fira

Ikväll ska vi fira hemkomsten av Victor Hedman, det kommer bli lite alkohol och förhoppningsvis en riktigt trevlig stämning! Nu ska jag strax iväg på middag med Hannas familj och deras vänner från Texas, USA och vi ska äta middag med ett band som är ganska stor faktiskt så det blir roligt! Hinner inte skriva mer för nu ska jag ut och bli hämtad, Peace!

Torsdag = Poker

Ikväll är det dags för rond två på våran numera schemalagda pokerkväll och den här gången ska jag vinna! Vi inleder precis som förra gången med en pizza och förmodligen en öl eller två och sedan blir det full fokus på endera Texas Hold´em eller Blackjack, kanske både och. Förra veckans spel gick ju inte precis som jag ville men Blackjacken hade jag en hel del tur i tills jag spelade bort mina sista marker. Oskar lyckades få ett riktigt grymt upplägg där han la ut fyra marker, dvs så att han skulle få fyra kort. Alla korten var värda 10 så med andra ord hade han blackjack chans på alla sina marker. Nick, som var banken satt även han med ett kort värt en tia och här kan ni ser hur det slutade. Såklart!

Maximal otur! Nick fick Blackjack och kammade hem vinsten

Under dagen idag har jag hunnit med ett ben och magpass på gymmet som gick superbra. Som vanligt är utfallsstegen den absolut värsta övningen känner man men man känner då också att den ger jävligt bra! När jag kom hem från det var det en snabb lunch bestående av en köttbit och äggröra och en macka och sedan satte jag och farsan igång med att klinkra i källaren och det blir fett snyggt! Förhoppningsvis inom en hyffsat snar framtid är vi klara med att renovera hela huset! Här är en bild på vårat fina jobb i källaren


Home at last

Victor is home at last! riktigt skönt, igår var jag på arlanda och välkomnade honom hem! För dom som var nyfikna på vad presenten innehöll så var det en Celsius, ett par gymhandskar, 2 små herbalife påsar, ett litet träningshäfte med bland annat träningsschema och matschema och lite annat roligt och till sist en biljardkväll som jag bjuder på! Det var nämligen något vi pratade om att göra väldigt ofta när vi var minder men eftersom vi suger så blev det aldrig av men det ska det fan bli nu! Gjorde också en fin bild:


Linus Schwarzenegger och Victor Columbo!

Nu bär det av till gymmet och mörda armarna och sedan mot söder för att städa upp Salles lägenhet eftersom han kommer hem imorgon. Ikväll sen ska jag nog ta det lite lugnt med Hanna eftersom att det imorgon är dags för rond nummer två i poker och då ska jag fan vinna pengar!


Vilket jävla pass!

Kom precis från gymmet och det var nog det märkligaste passet någonsin. Jag började som vanligt med bänkpress och det gick hur bra som helst. Jag kan ju inte kötta på stenhårt för bara jag höjer fem kilo från dom 60 jag kör på så börjar axeln grina men jag får bra träning ändå imo. Hur som helst så gick det skitbra med vanliga bänkpressen men lutande gick åt helvete. Kunde inte ens göra klart ett set så jag sket i det och ändrade till hantelflyes men dom gick lika dåligt dom. Fuck tänkte jag och trodde att jag förstört axeln igen men när jag sedan bytte till cablecross och körde både upppifrån och nerifrån så gick det hur bra som helst, fick världens pump och när bröstpasset var klart hoppade jag direkt på ryggen (Med en proteinbar i handen) och körde på bra mycket hårdare än vad jag brukar och då gjorde det knappt ont i axeln en enda gång. Så samtidigt som jag tyckte att det var det sämsta passet någonsin i början så visade det sig bli det bästa på länge. Skönt som fan med andra ord!

Vill också pålägga att jag är så jävla less på min axel så jag blir tokig. Nu gör det pissont igen och jag tänker inte sluta gymma. 3 månaders vila måste vara tillräckligt och när jag väl började så körde jag lugnt i typ en-två månader. Jag vill veta exakt vilka övningar jag ska undvika och varför! Dom jag vet änsålänge är axellyft framåt(eller vad den heter) och pecdec maskinen, dom förstör axeln direkt så dom har jag slutat med för ett tag. Körde rotatorcuffsövningar men då blev det också bara värre även fast jag körde riktigt låga vikter. Nu kan jag ju lägga till lutande bänkpress på listan också men jag vill inte ta bort fler övningar, dom tre övningarna som är bortplockade är bland mina favoritövningar och jag hatar att behöva undvika dom! Nu blir det mycket gnäll här men det får bli ett gnällinlägg idag! Ont i ryggen har jag också men det är en annan historia. Måste bara lyckas knäcka ut den ordentligt så man kan andas 100% igen. Ganska irriterande när det hugger till i ryggen precis innan man lyckas andas in helt! Aja slut med gnällandet, dags att fortsätta jobba med Victors present!


Nära

Nu börjar det närma sig rejält och det jag menar är att Victor kommer hem!

Idag ska jag göra iordning en liten välkommen hem present med Hanna och vad det blir för nått kanske jag visar imorgon! Idag blir det ett gympass där jag ska slakta mina tuttar och ryggen ordentligt och jag har längtat efter att gymma riktigt rejält den här helgen. Dags att börja jobba på presenten innan Hanna vaknar så... Peace!


Blackjack!

Igår var det en ruggigt lyckad kväll, en riktigt pokernight, fast det seriösa kortspelandet drog igång efter midnatt när vi ändrade till Blackjack. Jag ökade över hundra spänn på ett par grymma händer, turen höll i sig länge men den vände dock efter ett tag så jag spelade bort allt! Men jag hade kul ändå och ser fram emot att vinna nästa gång.

[Bilder kommer senare]

Nu är det dags för lite folk att komma hem till Nick för att fira Victoria så vi sitter och väntar och jag tryckte precis i mig en keso, känns bra att ha mat i magen så man inte blir alltför påverkad av alkoholen som förmodligen lär slinka ner! Hanna är på en Herbalifeutbildning så hon är tyvärr inte med idag men imorgon träffas vi och då blir det myskväll!

Jag fick besked om högskolan igår och det ser ut som om jag står på reservplats nummer 12 så än är jag inte antagen, men det är relativt lågt så förhoppningsvis kan jag fortfarande komma in!


Pokerkväll

Har en liten pokerkväll här med några grabbar, jag torskade så det är inget värt att prata om! vi ska strax ut i poolen och prova på att göra ström, dvs alla springet runt kanterna tills det bildas en ström, har aldrig provat men dom andra säger att det blir ballt! återkommer med hur det var! 30 grader i poolen iaf och det är ju helt okej! Jag och Hanna jobbade lite och slet idag med att göra iordning i hennes källare, vi ska göra iordning ett litet gym där och det kommer nog bli skitnajs!

Jag är skitträningssugen men två dagars vila står på schemat och om jag inte är alltför bakis på söndag blir det nog gym då! annars kör jag dubbelt pass på måndagen!


Dreamcatcher

Har precis läst klart Dreamcatcher, skriven av Stephen King, Vilken mästarbok!

"Det var en gång i staden Derry fyra pojkar som gjorde något otroligt modigt. Utan tvekan något bra, kanske till och med något fantastiskt. Något som förändrade dem på ett sätt som de aldrig riktigt skulle komma att förstå.

Tjugofem år senare har pojkarna blivit män med egna liv och egna problem. Men banden dem emellan består. Varje höst träffas de fyra i en stuga i Maine för att jaga. Detta året kommer en främling till stugan. Han har gått vilse, är förvirrad och mumlar gång på gång något om ljus i skyn. Hans yrande visar sig vara oroväckande klarsynt. Innan de vet ordet av är männen inbegripna i en gastkramande kamp mot varelser från en annan värld. Deras enda chans att överleva finns förborgad i deras gemensamma förflutna - och i drömfångaren."

Det där var alltså baksidan på boken och även fast det låter spännande så är det inte i närheten av lika spännande som resten av boken är. My advice, Read it! ett annat råd är också att se på den senaste Harry Potter, det gjorde jag och Hanna idag, promenerade från lägenheten till medis och hade tur som fick biljetter en kvart innan filmen skulle börja. Det var lite sorgligt att veta att det var sista filmen, men har man läst alla böckerna ett antal gånger om så är man lite medveten om det. Hur som helst en riktigt bra film, som vanligt är böckerna bättre men det var en riktigt grymt bra film ändå!

Körde ben och mage idag och jag var bra nära på att få upp frukosten, darrningarna var brutala när jag skulle försöka ta mig ner för trapporna på väg ut sen. Utfallsstegen är dom allra värsta, speciellt efter ett rejält pass knäböj. Sköööööööönt!!


Årsdagen på den värsta dagen i mitt liv

Idag är det ett år sen min Hanna åkte till Brasilien, för ett år och en dag sen så låg vi och tittade på stjärnorna och jag lovade henne att jag skulle vänta på henne. Den natten var den jobbigaste i hela mitt liv, att försöka somna när jag inte visste om vi någonsin skulle få sova med varandra igen var helt hemskt. Att vakna dagen därpå, för ett år sen, och veta att detta kan vara min sista frukost med den personen jag vill spendera mitt liv med var inte heller lätt, men det allra värsta och absolut jobbigaste var att se min flickvän stå på andra sidan av stängslet, gråta brutalt hjärtskärande, och veta att det kommer dröja uppemot ett år innan jag skulle få kyssa henne igen, om hon det vill säga ville fortsätta vara min flickvän under hela hennes resa. Tack och lov för ett värdelöst explorius, som var hennes arrangör, så kom hon hem ett halvår efter, en vecka efter att jag flög ner till Brasilien så var vi båda påväg hem. Det var ett riktigt helvetiskt halvår och det var det värsta jag varit med om men det var det värt, cause I am keeping My baby<3 Jag lovade att vänta på henne och det gjorde jag. Känns på något sätt skönt att veta att när jag vaknar imorgon så var det över ett år sen hon lämnade, det var inte mindre än ett år sen. Tack för det, gonatt

                  

Härligt med egen lägenhet

Riktigt härligt med egen lägenhet måste jag påstå. Enda nackdelen med lägenhet är väl att man inte kan bränna på musik tills väggarna går sönder vilket jag alltid gör hemma så fort jag blir själv, högsta volym möjligt och sedan njuta! Hanna är ute på lite äventyr nu med en vän hon träffade på ett modelljobb för några veckor sen så jag tänkte passa på att skriva upp lite allt möjligt om träning och kost och liknande för att lära mig ytterligare. Jag ska få bra kunskap om det har jag bestämt mig för. Jag var iväg en vända på gymmet idag när dom öppnade och jag tror det kan ha varit ett av de bästa armpassen på länge. Kände otroligt bra pump i dom och kände mig färdig innan jag gjort alla setten på sista övningen och då slutade jag där och kände mig riktigt nöjd, kändes bra att kunna stoppa så man inte riskerar överträning istället för att pressa på tills man inte kan röra sig. Framsteg!

Nu blir det en celsius och lite Europe - Rock the night spelandes ur högtalarna. Njutning!


Southside

My friend Salle drog till spanien i två veckor och lämnade hans lägenhet till moi och Hanna så idag flyttar vi dit ett tag! kommer bli riktigt nice, kommer väl förmodligen vara en hel del med Victor nästa vecka hoppas jag på och då lär jag väl vara ute på brevik så då blir det nog inte så mycket söderboende men det kommer bli najs så länge man är där! Körde ett gympass i morse runt nio och jag ökade en del i militärpressen och känner redan hur musklerna har börjat jobba på högvarv, Känns bra som fan!

Sitter i nuläget och väntar på Hannas bror David som ska komma och köpa min gamla finfina moped nu när han skaffat körkort för det. Kommer sakna pärlan! men jag tror den kommer vara i goda händer :) dags att börja packa iordning och röra mig mot söder så fort dom har kommit och hämtat el mopedo


Ryggträning

Nu är jag riktigt jävla taggad på att dra och träna, kollade precis lite på youtube och hittade den här, ruggigt bra tal!

Verkar ju inte funka att lägga in ett youtubeklipp så det får bli en länk!
Nu ska jag krossa min rygg hårdare än någonsin innan och det kommer bli riktigt skönt!

Sunday bloody sunday

Kasst båtväder vaknade vi upp till idag så det innebar att vi efter att vi spelat kort, som är det enda man kan göra ute på sjön när det är dåligt väder (förutom att kolla film) så styrde vi båten hemåt. Det var riktigt skönt att komma hem igen men är helt snurrig fortfarande, så jäkla irriterande att man vänjer sig så vid guppandet att man börjar "guppa" när man kommer till fastlandet sen, det är lite sjukt faktiskt, undrar vad det beror på.

Jag stack direkt till gymmet när jag kom hem såklart och kom dit precis innan dom öppnade så jag var väldigt ensam dom första minutrarna, riktigt skönt! körde ett ordentligt bröstpass och benpass men det kändes verkligen inte som om jag hade någon kraft i brösten, måste bero på att jag fortfarande känner av armarna sen fredagens pass. Men det är spänt i tittsen ändå så jag är nöjd!

Nu ska jag till svampen med Hanna och köpa lite söndagsgodis och sätta på en bra film.

Kom btw på att det är den 10:e idag, så det innebär att Virreman lämnar NZ nu om jag inte har helt fel och det är fan ruggigt kort kvar till han kommer hem! längtar riktigt rejält! Här är en bild tagen precis innan han lämnade landet, the two best damn friends in the world!<3


Sojaprotein

Läste precis en text om sojaproteinets fördelar, och det är ju faktiskt riktigt bra och jag känner att jag gör ett bra val som fortsätter med det. Enligt undersökningar som gjorts så ger sojaproteinet fettfria muskler, det ökar även halten utan IGF-1 som är ”insulinliknande tillväxtfaktor-1”. Dvs den hjälper till med att förmedla de anabola effekterna av tillväxthormon, man ökar alltså i muskelmassa! Sojaprotein innehåller även aminosyrorna Glutamin och Arginin som stimulerar immunsystemet och även frisättningen av tillväxthormon. Det är också vegetabiliskt så det är perfekt för vegetarianer som vill bli muskulösa!


Jag kör på Sojaprotein och har gjort det ända sen jag började köra seriöst och det har ju funkat bra för mig! Får ju såklart i mig andra proteiner genom ägg och Keso osv. Det proteinet jag kör på är ju såklart Herbalife och dom har i sitt protein en blandning av mestadels soja, som har ett långsamt upptag och en liten del vassle om jag inte är helt ute och cyklar,(Kollar upp det när jag kommer hem från sjön) och vassle är ju ett protein som kroppen snabbt tar upp. Så det innebär att jag snabbt får i mig en del protein direkt efter träning och även lång tid efter och det funkar ju som sagt riktigt bra för mig!

Det är snuskigt varmt ute i skärgården och riktigt nice! har badat en hel del och chillat i solen med en bra bok. Har precis njutit av Coca-Cola och Cashewnötter och ska strax lägga mig och steka lite med Hanna!

Hittade förresten en fördel med Flex igår, förutom att dom har trevlig personal så har det varit ganska folktomt dom senaste gångerna jag kört där. Vet inte varför jag inte gillar att köra där men det är nog bara för att jag är van vid friskis. Jag har vant mig så mycket vid nya fräscha grejer så det blir helt fel när jag kommer dit. Fast det går ju såklart att köra ett grymt pass ändå men det tar lite extra tid^^


Skärgården

Idag bär det av till skärgården, kommer bli riktigt härligt känner jag på mig! Ska bara ta det lugnt och ligga och läsa, bada och äta gott! Innan vi åker ska jag sticka och gymma axlarna och armarna men friskis är inte öppet förrän 2 så jag får försöka köpa mig in på flex eller tyresö gym så jag kan köra tidigare. Det är faktiskt den enda nackdelen med friskis tycker jag, förutom att det är mycket folk direkt efter jul när alla avlagt sina nyårslöften, så är deras jävla öppettider  helt värdelösa nu på sommaren, öppnar typ tolv-ett och några dagar har dom stängt mellan 12-16 och lördagar är helt stängt och nästa vecka och en månad framåt är även fredagar stängt, riktigt dåligt!

Juste, Vi var ju och såg baksmällan igår, och jag vart riktigt besviken, inte nog med att den var exakt likadan som den första fast dom hade bytt ställe så kändes det verkligen som att allt var rippat från första, jag skrattade verkligen så mycket mer på ettan, för den var sjukt mycket bättre! Visst, filmen var bra men dom som säger att den är bättre än ettan har ju inte kollat på ettan ordenligt... ^^


Lyckad kväll!

Igår var det en riktigt lyckad dag, en riktigt lyckad kväll och riktigt trevligt sällskap! Dock kom alla mycket senare än vad jag trodde men det vart roligt ändå, fick mycket fina presenter, 5 champagner, Jaeger, pengar, biobiljetter och en riktigt fresh skjorta som är riktigt skön! Fick även en resa till Barcelona i september av svärföräldrarna, vi ska på Herbalife extravaganza och det kommer bli riktigt nice! Då lär Herbalife 24 introduceras, ett nytt upplägg för "The 24-hour Athlete" och då alltså för elitidrottare och det tänkte jag köra på stenhårt så fort det kommer och se vilka resultat man får. Längtar!

Jag hade gjort en mojito bål som jag bjöd på som faktiskt var sjukt god och så grillade vi hamburgare och korv och hade massa annat gott under kvällen.


Låg och chillade i poolen helt ensam på min 20års dag!

Grym kväll! tack till alla som var med! Nu är det dags att åka till Sickla och se Baksmällan Part 2 på riktigt, nu har vi biljetter och nu ska det inte bli nått missförstånd!


Jag fyller 20!

Vilken härlig dag! fyller äntligen 20, har väl inte direkt längtat men det känns ändå bra! Vart väckt som vanligt med massa presenter och en liten pannkakstårta och hur goda scones som helst som Hanna hade bakat just till denna dag, helt stört gott! duktig flicka man har!

Jag fick två skjortor, två jackor, en träningsbag, träningshandskar, vristvikter, solglasögon, badbrallor, kalsonger, träningströja och det var nog allt tror jag! sen kom min granne över med ett par coola skålar som jag ska ha vid datorbordet, high-tech skålar! Fick ju för ett par månader sen min bärbara dator i en för tidig födelsedagspresent så den måste ju räknas in där!

Nu ska jag strax börja göra mig iordning innan släkten kommer förbi på fika, sen framåt kvällen kommer vännerna och då lär det slukas lite alkohol. Var på systemet och kom ut med nästan 2000 kronor mindre på kontot, det ska finnas så det räcker på 20-årsdagen! Det kommer komma ungefär 20-30 vänner och nästan likamycket släkt & nära och kära, kommer bli en grym kväll!

Nästan 30 grader i poolen nu också och solen skiner, kan ju inte bli bättre!

Party Party!


Preparations

Förberedelserna inför imorgon är på full fart, för dom som inte vet så fyller jag 20 imorgon och det ska firas! kommer dock inte smälla på likadan fest som när jag fyllde arton men lite drag ska det vara och det är endast dom närmaste som kommer, men vi blir nog runt 20-30 pers iaf och det räcker för att få en härlig stämning!

Vi var på Ica Maxi idag och storhandlade hur mycket som helst och nu tror jag att jag har allt jag vill ha imorgon, tårtan är under tillverkning och bullar likaså och inom kort kommer Hanna förhoppningsvis och då blir det att inreda partytältet som gäller, ljusslingor och lite annan belysning ska det bli och ska även fixa en ishink där man kan lägga all dricka, ska dricka alkohol för första gången på några månader, kommer bli spännande hur mycket man tål! speciellt efter en medellång deff och väldigt nyttig mat den senaste tiden, och jag känner på mig att det inte kommer tas lugnt imorgon, iaf inte på kvällen!

Köpte dessa idag, hoppas dom är goda och att dom förhoppningsvis är nyttigare än Start eftersom det typ bara är socker i dom.

Har förresten redig jävla träningsvärk. Kan knappt gå, Ica Maxi var en tortyr för benen i den synpunkten!


Vilket jävla benpass!

Som rubriken säger, vilket jävla benpass! kan knappt gå, jag är ju som jag sa några veckor sen van vid att köra benpress och maskin för benen, och jag började under deffen att köra lite knäböj lite lätt och idag körde jag på bara ett set extra, det blev 3 set med 80 Kg och sedan utfallsteg med 40 kg och vadpress 105 kg ungefär, kunde knappt komma ut från gymmet efteråt. Riktigt skönt! jag körde även bröstpress och det gick faktiskt riktigt dåligt, Varierade med 60 och 70 kg och var helt slut från början, och axeln kändes lite knasig och nu börjar även armbågen strula på den sidan av kroppen, kommer få flipp om armbågen ska börja krångla nu också, orkar inte med mer problem på gymmet!

Ökade ett set på bröstövningarna också så det nu sammanlagt är 4 och även fast passet inte kändes helt hundra så är dom ändå bra spända nu!

Nu blir det till och njuta av en fet hamburgare, 200g Blodpudding och två knäckebröd, kommer bli ruggigt skönt att få i sig mat nu!


Håkan 50

Igår var det mycket att fixa under dagen och mycket som hände under kvällen och därför blev det inget inlägg men det blir ett lite längre nu, igår firade vi som sagt att Håkan, Hannas pappa, aka svärfar fyllde 50!! (för några månader sen) och det var en stor fest med runt 70-80 gäster och det var riktigt trevligt. En cateringfirma stog för maten och det var grillad kyckling, kött och någon specialar chorizo som jag inte tyckte om så mycket men jag gillar inga andra korvar än hot dogs så jag var nog den enda. Dom flesta andra tyckte att den var super. I Baren stog bröderna Borg och serverade alkohol och ostron till gästerna och det var en succe, inte bara för att dom är kloner av varandra utan för att dom även var duktiga och skötte det riktigt bra. Jag var "DJ" och hade fixat iordning en spellista där det var blandade låtar från 80-,90- och 2000-talet och såvitt jag uppfattade det så vart även det lyckat!
Hanna och hennes syssling tog emot folket

Idag så var det jobb på hollywood igen med Måns, vi hade fått i uppgift att fortsätta där vi slutade i fredags och skruva ihop 6 brädor till, det var 18 stycket som var skruvade när vi var klara men jag tvivlar på att vi får mer pengar för det. Menmen, vi var duktiga iaf. Efter det så åkte vi till Hanna där Måns skulle hämta sin bartenderlön och sen drog vi och handlade, får bli en liten tjockisdag idag eftersom att en pizza slank ner och det kan hända att jag har köpt godis också, men Kcal blundar jag för nu, proteinintaget ska som sagt ligga på minst 2g/kg och resten får bli som det blir, har nog fått i mig över 100 om jag tänker rätt så det får bli keso och nånting annat lite senare så ska det nog bli bra! Inget gym blev det idag heller, har bränt mig på ryggen så det känns lagom lockande att ligga och gnida ryggen mot bänken med massa vikt över mig.
Hellre vila en dag och köra ordentligt än att köra ett halvdant pass!

Det skiter sig totalt när jag ska ladda upp fler bilder men så fort jag har lite bättre lina så kommer det upp fler! Nu blir det någon bra film och godis med The Svenssons

Ciao

Hollywood

Idag har det varit en stressig dag, gymmet har jag inte hunnit gå till men tänkte ta det på söndag kväll istället så blir det nog bra! Jag jobbade med Måns på hollywood idag, vi skulle montera ihop runt 30 longboards och som tack för det fick vi välja lite kläder ifrån butiken, det blev ett linne, ett par kalsonger och ett par nya vita skor!

Efter jobbet åkte vi hem till Hanna för att hjälpa till med lite förberedelser inför hennes pappas 50-års fest imorgon, stog och dunkade på med musik vid poolen. Det lär bli riktigt lyckat imorgon känner jag på mig!


RSS 2.0